Beauty Center Plantinga

Beauty Center Plantinga staat al 19 jaar garant voor hygiène en kwaliteit. Elke stap van behandeling garandeert een veilige en nauwkeurige werkwijze.

Wij voldoen aan de strenge keuringseisen van de GGD en plaatsen PERMANENTE MAKE-UP, PIERCINGS, TATTOO'S, NEUS- en OORBELLEN. U kunt bij ons terecht voor veel diverse behandelingen. Verkoop van cadeaubonnen en producten en losse piercings.

T-AWAY voor directe & succesvolle verwijdering van o.a.: Pigmentvlekken, Couperose, Bloedblaasjes en Steelwratjes. Sinds 2008 werken wij met veel succes aan het herstel van deze huidproblemen. De T-AWAY biedt u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency).

BEAUTY TEC SIM voor huidverbetering van o.a.: Anti-aging, Rimpels, Acné, Littekens, Vochtarme huid, Wallen en andere huidproblemen.

Hygiëne en kwaliteit staan al sinds de opening, in 1998, hoog in het vaandel. Er zijn 5 behandelkamers voor bovengenoemde behandelingen.  

Beauty Center - Noarder Stasjonsstrjitte 46 - 9271 CL De Westereen - 0511-447636 - chantal@healthcenterplantinga.nl